Välj en sida

Om mig

Tal Henieksson

Hej, mitt namn är Tal Henieksson

Jag läser i handflatan genom att kombinera mellan det logiska och det andliga. 

Som en person som alltid har gillat männiniskor och dess historia, så har det varit intressant för mig med källorna till människans beteende och själ. Filosoferna från t.e.x antika Grekland utvecklade olika metoder, i försök att förstå människan. En av de mest antika metoderna är handläsning som är ca 5000 år gammal. Detta har intresserat mig sedan jag var ung, och ju mer jag fördjupade mig i det, desto mer har jag förstått hur omfattande det är.

Därför är sättet som jag arbetar på, en kombination av begrepp och metoder från det antika och det moderna. I vår moderna värld har vi stress och brist på tid, som orsakar att människor har svårt att fokusera på sitt inre. Därför använder jag mig också av stresshantering.

Jag jobbar med hela handen, struktur, konturer, fingrar, leder, och kombinerar i mitt arbete ett antal metoder och arbetssätt (jag är också certifierad stresshanteringsterapeut och coach). Det jag gör är att hjälpa dig att öppna dig själv och se sidor du kanske inte har varit exponerad för tidigare på grund av blockering eller hinder.